Wie zijn wij?

Veen personeelsdiensten is opgericht in 2015 echter onze kennis en ervaring hebben wij in de praktijk opgedaan. Naast uitzenden en detacheren zijn wij ook uw partner op het gebied van payrolling. Wij zijn uw partner in personeelsdiensten voor zowel werkgever als werknemer.


Waarom Veen Personeelsdiensten?

Wij hebben een uitgebreide kennis en ervaring van de verschillende branches en sectoren en stemmen onze dienstverlening hier op af. Wij zijn actief in alle sectoren echter toonaangevend in Schilders, Productie, Bouw en afbouw, techniek en winkelpersoneel. Of het nu gaat om een spoedklus waarvoor u een extra schilder nodig heeft of dat u voor langere tijd een procestechnicus in wilt huren, wij zijn uw partner in personeelsdiensten.

Certificeringen

Veen personeelsdiensten en/of onze partners bezitten de volgende certificeringen: NBBU Cao, NEN-4400-1 certificering, Opname in SNA register, G- rekening en Opname in SFT register.

CAO voor uitzendkrachten

Jouw rechtspositie bij Veen personeelsdiensten is gewaarborgd via de NBBU- CAO voor uitzendkrachten. Deze CAO werkt volgens een fasensysteem, er zijn vier fasen: fase 1, 2, 3 en 4. In bovenstaande CAO staan deze uitgebreid beschreven. Wij worden verzocht om de CAO van de inlener na te leven. Werk je bijvoorbeeld als schilder dan leven we de CAO voor schilders na, ben je metaalbewerker dan leven we de CAO voor metaal bedrijven na.

Tevens is in deze CAO o.a. beschreven recht op snipperdagen met behoud van loon, pensioenvoorziening, feestdagen compensatie, rechten en plichten conform de fase waarin je werkzaam bent.